Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.05.2016.

10:48

AS: Simeone ostaje ako dobije velika pojačanja

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone ostaće u klubu samo pod uslovom da mu uprava obezbedi veliki novac za transfere u predstojećem prelaznom roku, tvrdi AS.

Izvor: B92

Autor:B92

AS: Simeone ostaje ako dobije velika pojačanja

Argentinski stručnjak spreman je da napusti Visente Kalderon ukoliko ne bude bio siguran da njegov tim može ravnopravno da se nadmeće sa Realom i Barselonom za titulu u Primeri.

Simeone veruje da je klub enormno napredovao i da ima mogućnost da dovodi najveća imena današnjice, pa su ambicije da se Atletiko igrački još više približi najvećim rivalima.

Ono što je uprava Simeoneu obećala je transfer kapitena Benfike Nikolasa Gajtana i da će iskoristiti 42 miliona evra za novog napadača, iznos za koji je Džekson Martines zimus prešao u kineski Gvandžu Evergrande.

Čelnici Atletika imaju puno poverenje u Simeoneov rad i spremni su da mu ponude produžetak saradnje, pod znatno jačim finansijskim uslovima.

Fudbaleri Atletika završili su na trećem mestu Primere u tek završenoj sezoni, sa tri boda iza šampiona Barselone, dok im je Real zadao težak udarac u finalu Lige šampiona posle pobede na penale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve