Nova vest
Fudbal

Subota, 28.05.2016.

13:13

Gazeta: Ibra bliži Milanu nego Junajtedu

Zlatan Ibrahimović sve je dalji od Mančester Junajteda, a sve bliži Milanu, prenose italijanski meidji.

Izvor: AK

Autor: AK

Gazeta: Ibra bliži Milanu nego Junajtedu

Njegov menadžer Mino Rajola je demantovao tvrdnje da je Šveđanin već dogovorio saradnju sa Junajtedom, istakavši da ima nekoliko punuta iz Engleske, Evrope i ostatka sveta.

"Izgleda da ćete se na kraju iznenaditi. Ne javljam se više novinarima jer postavljaju ista, pogrešna pitanja. Svi misle da mora u Junajted, ali to nije slučaj. Ne jurimo, ne mora da se reši pre Evropskog prvenstva", rekao je Rajola.

Kako prenosi Gazeta delo Spot, Ibrahimović je trenutno najbliži povratku u Milan, nakon četiri trofejne sezone u Pari Sen Žermenu.

Rajola je u petak navodno razgovarao sa direktorom "rosonera" Adrijanom Galijanijem, a Ibrahimović je spreman da pristane na smanjenje plate.Novac navodno nije problem.

Italijani smatraju da sve zavisi od Kineza, ukoliko vlasnik Milana Silvio Berluskoni proda deonice investitorima sa Dalekog istoka, onda će na San Siru opet igrati i Ibra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve