Nova vest
Fudbal

Petak, 27.05.2016.

23:59

Lev: Navijaću za Real u finalu LŠ

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev rekao je da će u finalu Lige šampiona navijati za Real Madrid koji igra sa Atletikom iz Madrida.

Izvor: B92

Autor:B92

Lev: Navijaću za Real u finalu LŠ
Getty images

"Bio bih veoma srećan ako nam se Toni Kros pridruži s osvojenim trofejom... Očigledno je, dakle, da ću navijati za Real", rekao je danas Lev, objavljeno je na sajtu Uefa.

U finalu Lige šampiona sutra se od 20.45 u Milanu sastaju Real i Atletiko, a o tom meču govorio je i selektor Češke Pavel Vrba.

"Biće to veoma interesantan meč za nas, ne samo zbog Španije koja nam je prvi protivnik na Evropskom prvenstvu, već i zbog Hrvatske sa kojom takodje igramo... Mi smo već pripremili detaljne informacije, ali, naravno, mogle bi i da se dopune. Posebno ćemo obratiti pažnju na igrače protiv kojih ćemo igrati", rekoa je Vrba.

Za EURO se priprema i selekcija Velsa, koja je u ovom trenutku oslabljena jer joj nedostaje Geret Bejl.

"Svi ćemo navijati za Bejla i nadam se da će se vratiti sa peharom. Drago nam je što je tamo i nadamo se da će završiti posao", rekao je fudbaler Arsenala Aron Remzi.

I fudbaler Liverpula Džo Alen je, naravno, uz sunarodnika.

"Ako Bejl pomogne Realu da dodje do trofeja u Ligi šampiona biće to veliki podsticaj za njega, mogao bi da dobije orgomno samopouzdanje posle te utakmice", rekao je Alen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve