Nova vest
Fudbal

Petak, 27.05.2016.

00:11

Posle titule Lestera Andrea Bočeli i na finale LŠ

Italijanski tenor Andrea Bočeli i američka pevačica Ališa Kiz nastupiće uoči finala Lige šampiona na stadionu San Siro u subotu, objavljeno je na sajtu UEFA.

Izvor: NL

Autor: NL

Posle titule Lestera Andrea Bočeli i na finale LŠ
Foto: Getty images

Italijan je nedavno pevao i na proslavi titule Lester sitija na poziv vlasnika kluba i menadžera Klaudija Ranijerija.

Andrea Bočeli će otpevati himnu Lige šampiona neposredno pre početka meča, a za to vreme će ambasadori finala, legende Intera i Milana, Havijer Zaneti i Franko Barezi predstaviti trofej navijačima.

"Osećam se veoma počastvovanim što imam priliku da aktivno učestvujem u velikom dogadjaju kao što finale Lige šampiona. Veliki sam ljubitelj fudbala... Pokušaću da otpevam himnu Lige šampiona najbolje što mogu. Zahvaljujem se svima koji su želeli da upravo ja to uradim. Veliki zagrljaj za sve, vidimo se na stadionu", rekao je Bočeli za sajt UEFA.

Pre Bočelija svoj šou imaće i Ališa Kiz, koja je do sada prodala više od 50 miliona albuma.

Finale Lige šampiona uživo će se prenositi u više od 220 zemalja širom sveta, a procenjuje se da će taj meč pratiti 180 miliona gledalaca. Meč se igra u subotu od 20:45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve