Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.05.2016.

13:53

Grizman: Osvajanje Lige šampiona san

Krilni napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman rekao je danas da bi osvajanje Lige šampiona za njega bilo ostvarenje sna.

Izvor:

Autor:

Grizman: Osvajanje Lige šampiona san
Getty Images

"Osvajanje Lige šampiona je ostvarenje sna. Nadam se da ću biti u prilici da podignem trofej za vikend. Da bismo pobedili potrebno je mnogo napornog rada i truda, a mi smo spremni na sve i imamo veliku želju da to i uradimo", rekao je Grizman za sajt Evropske fudbalske unije.

Atletiko Madrid igraće u subotu finale Lige šampiona protiv gradskog rivala Real Madrida, a Grizman je rekao da njegova ekipa mora da bude koncentrisana dok sudija ne označi kraj utakmice.

"Moramo biti koncentrisani svake sekunde u svakom minutu i moramo da pružimo svoj maksimum kao i do sada. Moramo se truditi, moramo da zasučemo rukave, da igramo visok presing i da pokušamo prvi da postignemo gol. Moramo biti jaki i na psihičkom i fizičkom nivou", kazao je on.

U finalu Lige šampiona 2014. godine takodje su se sastali Atletiko i Real, a 'Jorgandžije' su sve do 93. minuta vodile s 1:0.

Ipak, Serhio Ramos je u nadoknadi vremena izborio produžetke, pa je ekipa Dijega Simeona na kraju poražena s 4:1, a Real je osvojio 10. titulu u Ligi šampiona.

Ovogodišnje finale najjačeg evropskog takmičenja igraće se na stadionu San Siro u Milanu u subotu od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve