Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.05.2016.

19:22

Ranijeri: Ne želim da mi zvezde "ruše" svlačionicu

Klaudio Ranijeri rekao je da tokom letnjeg prelaznog roka neće dovoditi fudbalske zvezde, uprkos tome što će njegova Lester igrati u Ligi šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Ranijeri: Ne želim da mi zvezde
Getty Images

Lester je u ponedeljak osvojio prvu šampionsku titulu u 132-godišnjoj klupskoj istoriji, pošto je njegov konkurent Totenhem odigrao 2:2 sa Čelsijem, pa dva kola pre kraja prvenstva zaostaje sedam bodova.

Lester je prošle sezone jedva opstao u Premijer ligi, a posle osvajanja titule biće nosilac na žrebu za Ligu šampiona sledeće sezone.

Britanski mediji spekulišu da su za nekolicinu fudbalera Lestera zainteresovani brojni bogati evropski klubovi, ali su vlasnici novog šampiona Engleske najavili da će zadržati tim na okupu.

Ranijeri je rekao da ne želi da dovede velike zvezde u tim, pošto bi to poremetilo harmoniju i srušilo atmosferu u svlačionici.

"Ne želim velika imena, ne želim da 'srušim' svlačionicu, moji igrači su posebni. Želimo da kupimo dobre fudbalere ali oni koji dodju moraju da budu istog duha kao moji igrači", rekao je Ranijeri, preneli su britanski mediji.

Lesteru će šampionski pehar biti uručen u subotu posle duela sa Evertonom, a u poslednjem kolu prvak Engleske igraće sa Čelsijem na Stamford Bridžu, gde je Ranijeri radio od 2000. do 2004. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve