Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.05.2016.

21:19

Kasiljas: Ne prelazim u Majami

Golman fudbalskog kluba Porto Iker Kasiljas negirao je da će napustiti Portugal i preći u jedan od američkih klubova.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Kasiljas: Ne prelazim u Majami
Getty Images

Kasiljas je na kraju sezone 2014-2015 otišao iz Reala i prešao u Porto, a španski mediji preneli su da bi 34-godišnji golman tokom leta mogao da potpiše za Majami.

Španski golman rekao je da je srećan u Portu, iako ne igra u Kupu Portugala.

"Ne idem u Majami. Ovde sam veoma srećan, svi su me lepo dočekali, dobrodošao sam u Portu. Voleo bih da igram u svim takmičenjima, ali rotacija u timu je važna. Promenili smo nekoliko igrača", rekao je Kasiljas za AS.

Posle 32 kola u portuglaskom prvenstu Porto je treći na tabeli sa 67 bodova i igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona sledeće sezone. Za titulu se bore Benfika, koja ima 82 boda i Sporting sa dva boda manje.

"Želeli smo da uradimo prave stvari ove sezone, ali u narednoj ćemo dati sve od sebe, ujedinićemo se i nećemo samo obećavati, već ćemo osvajati trofeje", rekao je Kasiljas.

Kasiljas je prošao sve selekcije Reala sa kojim je osvojio pet šampionskih titula, dva Kupa kralja, tri Lige šampiona, dva Superkupa Evrope, svetsko klupsko prvenstvo i interkontinentalni kup.

Sa reprezentacijom Španije Kasiljas je osvojio dva Evropska prvenstva i Svetsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve