Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.05.2016.

10:16

Zidan: Nismo još ništa osvojili

Trener Real Madrida Zinedin Zidan istakao je posle plasmana u finale Lige šampiona da "kraljevski" klub još ništa nije osvojio.

Izvor: B92

Autor:B92

Zidan: Nismo još ništa osvojili
Foto: Getty images

Real je u dvomeču polufinala bio bolji od Mančester Sitija minimalnim rezultatom u revanšu na Santjago Bernabeuu u sredu uveče.

"Znali smo da će biti teško, ali smo na kraju uspeli, u finalu smo. Navijači su bili uz igrače od prvog minuta, to je dosta pomoglo. Finale će biti savršeno, ali sada moramo da uživamo u ovom trenutku. Ovo je važan dan", rekao je Zidan.

Madriđani će se u finalu Lige šampiona 28. maja na stadionu San Siro u Milanu sastati s gradskim rivalom Atletikom, koji je u polufinalu eliminisao Bajern Minhen.

"Veoma sam srećan, ne samo zbog sebe. Srećan sam zbog igrača jer su uradili odličan posao. Moramo da uživamo u ovom trenutku, ali još ništa nismo osvojili. Znamo da nas čeka težak meč 28. maja", rekao je Zidan.

Real i Atletiko Madrid će se za titulu u Ligi šampiona boriti drugi put u poslednje tri sezone. U finalu 2014. godine slavio je Real sa 4:1 i tada osvojio svoj deseti trofej u Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve