Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.05.2016.

09:14

Gvardiola: Dao sam život Bajernu, žao mi je igrača

Trener minhenskog Bajerna Đozep Gvardiola rekao je, posle eliminacije u polufinalu Lige šampiona, da je dao život Bavarcima.

Izvor:

Autor:

Gvardiola: Dao sam život Bajernu, žao mi je igrača
Getty Images

Šampion Nemačke eleminisan je od strane madridskog Atletika, zahvaljujući golu u Minhenu (2:1), posle minimalne pobede pred svojim navijačima prethodne nedelje.

"Dao sam život ovom timu, borio sam se iz sve snage i dao sve od sebe. To je sve. Nismo uspeli da se plasiramo u finale, ali sam ponosan na ekipu. Igrali smo tačno na način kako sam to želeo.

Španac posle tri godine u Nemačkoj, i isto toliko osvojenih Bundesliga, napušta Bajern, a od naredne sezone sedeće na klupi Mančester Sitija.

"Jedino što nam je nedostajalo bio je gol, a najviše mi je žao igrača", zaključio je emotivni Gvardiola, koji je po treći put zaustavljen u polufinalu.

Atletiko će rivala u borbi za 'ušati' trofej, 28. maja na Đuzepe Meaci, saznati posle susreta Real Madrida i Mančester Sitija od 20.45 na Santijago Bernabeuu.

Prvi duel završen je bez pogodaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve