Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.05.2016.

00:14

Poćetino: Čeka nas sjajna budućnost

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino razočaran je što je njegov tim izgubio trku sa Lesterom za titulu.

Izvor: AK

Autor: AK

Poćetino: Čeka nas sjajna budućnost
Foto: Getty images

Spursi su sa dva remija u prethodna dva kola ostali bez šansa da u poslednja dva vode borbu za trofej Premijer lige.

Totenhem je vodio 2:0 u 36. kolu protiv Čelsija, ali je osvojio samo bod na Stamford Bridžu, pa se mora zadovoljiti drugim mestom i direktnim plasmanom u Ligu šampiona.

"Čestitam Lesteru, igračima, navijačima, te Klaudiju Ranijeriju. Mi smo razočarani jer smo se borili da ostanemo u trci. Vodili smo 2:0 na poluvremenu, imali kontru i šansu da povedemo 3:0, ali ovakve stvari se dešavaju. Kada smo primili prvi gol sve je bilo moguće. Razočaran sam, ali ponosan na igrače", rekao je Poćetino.

Na Bridžu je "prštalo" na sve strane od prvog minuta, igrači su često ulazili u klinč, iako su Čelsiju bodovi bili nepotrebni.

"Sjajan derbi, mi smo se borili za titulu, a Čelsi za sebe. Ponosan sam što su nam pokazali toliko poštovanje. Ovo je fudbal, mi smo muškarci, želimo da pokažemo snagu. Želimo na isti način da završimo sezonu", rekao je Argentinac.

Totenhem nije bio u grupi favorita ne samo u borbi za titulu, već i za plasman u Ligu šampiona pred početak sezone.

"Najmlađi smo u ligi, imamo iza sebe sjajnu lekciju. Navijači mogu biti ponosni, imamo ogroman potencijal u budućnosti. Razočarani smo što nismo osvojili titulu, ali moramo biti realni. Sledeće sezone ćemo biti jači, pokušaćemo da se opet borimo za trofej", zaključio je Poćetino.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve