Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.05.2016.

12:21

Kuman: Kada Tadić ima slobodu...

Menadžer Sautemptona Ronald Kuman pohvalno je govorio o Dušanu Tadiću posle meča sa Mančester Sitijem.

Izvor: MN

Autor: MN

Kuman: Kada Tadić ima slobodu...
Getty Images

„Sveci“ su u nedelju deklasirali „Građane“ sa 4:2, a sprski fudbaler je sa tri asistencije bio jedan od najzaslužnijih za trijumf.

Kuman kaže da Tadić ume da bude veoma opasan u napadu i istakao jedan od njegovih kvaliteta.

„Imamo jaku konkurenciju u napadu i mislim da su trojica igrača napred uradila veliki posao na ovom meču. Mane, Lon i Tadić. Mislim da je to bio ključ koji je pravio mnogo problema odbrani Sitija. Dušan je tip igrača koji je veoma opasan kada ima slobodu. Njegov veliki kvalitet je to što ima dobar pregled i reaguje u prvom momentu“, rekao je Kuman.

Sautempton se nalazi na sedmom mestu na tabeli sa 57 bodova, dva manje od šestoplasiranog Vest Hema koji ima i meč manje.

„Ovo je bila veoma važna pobeda jer to znači da smo i dalje u trvi za evropska takmičenja. Preskočili smo Liverpul na tabeli i to je dobro. Znamo da nam trebaju još možda dve pobede, ali mislim da smo u poslednjih nekoliko meseci pokazali dobar fudbal i duh.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve