Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.05.2016.

09:17

Tajland čeka titulu

Grupa od oko hiljadu navijača engleskog fudbalskog kluba Lester gledala je na video bimu u Bankoku utakmicu tog kluba protiv Mančester junajteda.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Tajland čeka titulu
Photo by Borja Sanchez-Trillo/Getty Images

Lester je u subotu propustio prvu priliku da se osvoji titula u Premijer ligi.

’Lisice’ imaju ima veliku bazu navijača na Tajlandu, s obzirom na to da je vlasnik tog premijerligaša biznismen iz te zemlje Vičaj Srivadanapraba.

Navijači sa Tajlanda su nakon remija 1:1 sa Junajtedom rekli da su i dalje uvereni da će Lester osvojiti šampionsku titulu u Engleskoj, prvu u 132 godine dugoj istoriji kluba.

Grupa pristalica okupila se u prostorijama kompanije "King Pauer", koja je u vlasništvu Srivadanprabe i koja je glavni sponzor tog kluba.

Većina navijača nosilo je budističke amajlije.

Jedan od njih, penzioner Naruepatra Danabumi, pristalica je Lestera od kada je klub dobio vlasnika sa Tajlanda. On je rekao da je 100 odsto siguran da će Lester osvojiti titulu.

Lester je senzacija ove sezone u Premijer ligi, a šampion bi mogao da postane već u ponedeljak, ako glavni rival Totenhem ne pobedi Čelsi u 37. kolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve