Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.05.2016.

00:31

Valdes se već vratio u Junajted

Španski golman Viktor Valdes raskinuo je pozajmicu sa Standardom i vratio se u Mančester Junajted znatno ranije nego što je dogovoreno.

Izvor: B92

Autor:B92

Valdes se već vratio u Junajted
Foto: Getty images

Standard je prekid pozajmice objasnio zdravstvenim razlozima Valdesa, ali i željom da promoviše igrače iz omladinskog pogona.

Valdes je u januaru došao na pozajmicu u Standard do kraja sezone, branio je na osam utakmica i pomogao timu da osvoji Kup Belgije.

"Standard se zahvaljuje Viktoru na svemu što je uradio za klub, posebno u Kupu. Želimo mu sve najbolje u daljoj karijeri", stoji na sajtu kluba iz Liježa.

Valdes je od 2015. godine član Junajteda kada je došao iz Barselone, ali je uspeo da zabeleži samo dva nastupa u konkurenciji Davida de Hee i Serhija Romera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve