Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.05.2016.

20:43

Broki: Igrali smo dobro

Trener Milana Kristijan Broki smatra da je njegov tim igrao dobru protiv Frozinonea u nedelju.

Izvor: AK

Autor: AK

Broki: Igrali smo dobro
Foto: Getty images

"Rosoneri" su remizirali 3:3 sa ekipom koja se bori opstanak, izbegavši drugi uzastopni poraz sa dva gola u poslednjih 15 minuta.

"Ne slažem se sa mišljenjem da se Milan raspao danas. Milan ne sme da primi tri gola na San Siru, rezultat je loš, ali igrali smo dobro", smatra Broki.

Broki je Milan preuzeo pre dve nedelje, na debiju je slavio protiv Sampdorije, potom remizirao sa Karpijem, a onda izgubio od Verone.

"Tokom moje četiri utakmice na klupi Milana pokazali smo krhkost, ali sam sada video snažnu reakciju Milana koji nije nestao. Kad si slab i nemaš ponos ne možeš da se vratiš posle 1:3. Ako kažete da smo bili loši u odbrani jer smo primili tri gola iz njihova četiri šuta, ja se ne slažem s tim", istakao je Broki.

Milan u sledećem kolu gostuje Bolonji, bodovi su mu nebitni jer ne može do pete pozicije, ali mu je bitna forma jer 21. maja igra finale Kupa sa Juventusom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve