Nova vest
Fudbal

Subota, 30.04.2016.

17:39

Staridž: Želim da igram svaki meč, svaki minut...

Napadač Liverpula Danijel Staridž kaže da nije zadovoljan trenutnom situacijom u klubu, kao i da ne vidi sebe zauvek na Enfildu.

Izvor:

Autor:

Staridž: Želim da igram svaki meč, svaki minut...
Getty Images

Engleski reprezentativac, koji poslednje dve sezone ima velikih problema sa povredama, svoje nezadovoljstvo izrazio je pošto nije igrao protiv Viljareala, u prvom meču polufinala Lige Evrope.

Svoje nezadovoljstvo na odluku Jirgena Klopa da Danijel ne zaigra na El Madrigalu izrazili su i navijači, posle minimalnog poraza, ali Nemac je rekao da ne žali zbog svoje odluke.

"Možda ljudi to ne vide, ali ja sam neko ko želi da igra svaki minut, svakog meča. Shodno tome, kada ne počnem susret ili kada me trener izvede – to mi teško pada", kaže Staridž.

Staridž je u Liverpul stigao 2013. godine iz Čelsija, od tada je upisao 67 nastupa i 43 pogotka, ali ističe da su njegove kolege – koje veruju da je u redu provesti celu karijeru u jednom klubu – u zabludi.

"Mislim da igrači koji kažu – 'Da, ovo je jedini tim za koji želim da igram, do kraja karijeri', žive u zabludi. Jer, u fudbalu, svaki tim, svake godine traži nove igrače i zamene za svoj igrački kadar. Sve što ja želim jeste da izađem na teren svakog vikenda, dam sve od sebe, prikažem najbolju igru i pomognem timu. Onda, kada dođe kraj sezone nadam se da ću igrati na Evropskom prvenstvu, pa ćemo videti šta će sledeća godina doneti".

Klopov tim narednog četvrtka igra revanš za 'Žutom podmornicom', a taj duel jedan je od važnijih u novijoj istoriji Liverpula, pošto pobednik drugog po kvalitetu evropskog takmičenja vodi u Ligu šampiona naredne sezone.

"Uzbuđen sam, naravno, zbog svega onoga što je menadžer doneo, kao i pravca u kom idemo. Trudim se, dajem sve od sebe – kako bi uvek bio na terenu, a trenutno se osećam veoma dobro", zaključio je Staridž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve