Nova vest
Fudbal

Subota, 30.04.2016.

09:25

'Tigar' se vraća u River?

Kolumbijski fudbaler Radamel Falkao dobio je ponudu da se vrati u River Plejt posle sedam godina, potvrdio je predsednik Rodolfo D'Onofrio.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

'Tigar' se vraća u River?
Photo by Julian Finney/Getty Images

Napadač Monaka, trenutno na pozajmici u Čelsiju, nije se snašao ni u drugoj sezoni u engleskoj Premijer ligi, pa će skoro sigurno zadužiti dres novog kluba od leta.

"Pre šest meseci kontaktirao sam Falkaa da se vrati u River i tada mi je rekao da žzeli da ostane u Evropi, što je logično jer igra u velikom klubu i zaradjuje puno novca. Povratak zavisi od njega, vrata su mu otvorena. Voleo bih ponovo da ga vidim u našem timu", rekao je D'Onofrio, a prenosi Skaj Sport.

Falkao je na Monumetalu igrao od 2005. do 2009. godine i osvojio argentinsku Klausuru.

Potom je evropsku karijeru započeo u Portu, a odličan golgeterski učinak nastavio u madridskom Atletiku i Monaku, za razliku od Ostrva gde su ga povrede sputale da se istakne u Mančester Junajtedu i Čelsiju.

Falkao neće morati da brine za novu sredinu, pošto ima ponude i iz Kine i SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve