Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.04.2016.

23:13

Srpski fudbaler u izvanrednoj formi u Gruziji

Srpski fudbaler Nikola Komazec potvrdio je odličnu formu u duelu u kojem je njegov Dinamo Batumi remizirao sa Šukurom 2:2 u 26. kolu prvenstva Gruzije.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Foto: Getty images

Komazec je doneo vođstvo svojoj ekipi u 25. minutu igre, glavom posle centaršuta, da bi Šukura izjednačila već u narednom napadu preko Tarhnišvilija iz penala.

28-godišnji napadač bio je najzaslužniji i za drugi gol Dinama, dva minuta pred kraj prvog poluvremena. On je izvanredno izveo slobodan udarac sa 25 metara udaljenosti od gola. Lopta je prešla preko živog zida, udarila u stativu i prečku i na prelasku linije, gol je praktično samo potvrdio Šonija.

Batumi je bio pred pobedom, ali je Uridija izjednačio za Šukuru devet minuta pre kraja.

Dinamo je ovim remijem ostao na sedmom mestu prvenstva Gruzije, a Komazec je već sada drugi strelac ekipe, iako se priključio tek u februaru mesecu. U narednom kolu, ekipa iz Batumija gostuje Sapovneli koja je na samom začelju tabele.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve