Nova vest
Fudbal

Subota, 23.04.2016.

23:07

Benites: Klop dobro radi

Menadžer Njukasla Rafael Benites rekao je da je zadovoljan osvojenim bodom u utakmici sa Liverpulom i zalaganjem igrača koji se bore za opstanak.

Izvor: MN

Autor: MN

Benites: Klop dobro radi
Getty Images

Fudbaleri Njukasla odigrali su danas na Enfildu nerešeno 2:2 protiv Liverpula, iako su na poluvremenu gubili sa 0:2.

"Zaista sam zadovoljan borbom i zalaganjem mojih igrača. Promenili smo dve ili tri stvarčice u igri, ali i dalje naporno radimo i verujemo da možemo da ostanemo u ligi. Nerešen rezultat nam odgovara u ovom trenutku", rekao je Benites za Skaj Sports.

Njukasl je pretposlednji na tabeli Premijer lige sa 30 bodova i ima bod manje i utakmicu više od Noriča, prve ekipe koja je van zone ispadanja.

"Kada si na dnu tabele ali i dalje možeš da vidiš borbeni duh u ekipi, onda moraš da budeš zadovoljan. Ovo je za nas veliki korak jer nastavljamo da verujemo, svaka utakmica za nas je velika", dodao je Benites.

Benites je šest godina trenirao Liverpul i predvodio ekipu do trofeja u Ligi šampiona 2005. godine, a zatim i FA kupa godinu dana kasnije.

Navijači Liverpula su na kraju utakmice uzvikivali njegovo ime, a Benites je zbog toga zadovoljan.

"Moj odnos sa navijačima Liverpula, klubom i gradom je zaista veoma dobar. Zadovoljan sam što na svojoj strani imam džordijevce i skauzere. Početak utakmice je bio emotivan. Nadam se da će Liverpul osvojiti Ligu Evropa. Trener Jirgen Klop dobro radi", rekao je Benites.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve