Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.04.2016.

22:45

PL: Sitiju samo bod u Njukaslu

Fudbaleri Njukasla i Mančester sitija odigrali su nerešeno 1:1, u duelu 34. kola engleske Premijer lige.

Izvor: B92

Autor:B92

PL: Sitiju samo bod u Njukaslu
Getty images

Gosti iz Mančestera su se ovim remijem i definitivno oprostili od boprbe za titulu, a do kraja sezone će pokušati da obezbede plasman u Ligu šampiona.

Siti sada ima 61 bod na trećem mestu, jedan više od Arsenala i pet više od Mančester junajteda uz mč više.

Sa druge strane, Njukasl ima 29 bodova i u preostale četiri utakmice će pokušati na volšeban način da izbegne ispadanje u Čempionšip.

Gosti su dobro počeli i poveli su u 15. minutu golom Kuna Aguera. Argentinac je bio u očiglednom ofsajdu posle centaršuta Kolarov, ali se sudija nije oglasio. Bio je to jubilarni 100. pogodak Aguera u Premijer ligi.

Ipak, u nastavku meča Siti nije uspeo da sačuva prednost, a bod domaćinu već u 31. minutu doneo je Anita. Srpski napadač Aleksandar Mitrović igrao je od 55. minuta, dok je Aleksandar Kolarov na drugoj strani odigrao ceo meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve