Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.04.2016.

23:14

Siti nudi Turea Juventusu

Jaja Ture napušta na leto Mančester Siti, a klub pokušava da na bilo koji način izvuče korist iz njegovog odlaska.

Izvor: AK

Autor: AK

Siti nudi Turea Juventusu
Foto: Getty images

Iako njemu ističe ugovor, pa će kao slobodan igrač imati pravo da bira novi tim, Siti ga je ponudio Juventusu, prenose italijanski mediji.

Turea navodno žele još Inter i Valensija, mada se spekuliše i o manje realnim opcijama kao što su Mančester Junajted i Atletiko Madrid.

Priča o Sitiju i Juventusu ima smisla iz samo jednog razloga, ukoliko bi "građani" pomogli "Staroj dami" da dovede iskusnog vezistu iz Obale slonovače, nema sumnje da bi tražili od torinskog giganta da im olakša u vezi sa interesovanjem za Pola Pogbu.

Ture je imao želju da ostane u Sitiju, ali potvrda dolaska Pepa Gvardile na mesto menadžera na leto je to zapečatila, s obzirom da je španski trener bio glavni razlog Tureovog prelaska iz Barselone u redove "građana" pre šest godina.

Tridesetdvogodišnji vezista iza sebe ima jednu od najlošijih sezona u dresu Sitija, na 40 utakmica je postigao osam golova, ali je pre svega bio znatno manje presudan u igri tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve