Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.04.2016.

18:12

Mojsilovićev naslednik: Velika čast

Pomoćni trener fudbalera Jagodine Igor Bondžulić rekao je da njegova ekipa poštuje Radnik, ali da želi bodove u predstojećem meču Superlige Srbije.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Bondžulić će ekipu voditi naredna dva kola pošto je Upravni odbor kluba, posle poraza od Čukaričkog i niza loših rezultata, sporazumno raskinuo ugovor sa trenerom Stevanom Mojsilovićem.

Jagodina u sredu gostuje Radniku u Surdulici u utakmici 29. kola Superlige Srbije.

"Ovo je velika čast i trudiću se da u ovom kratkom periodu opravdam njihovo poverenje i da ovim momcima koji imaju kvalitet, ali im je malo poljuljano samopouzdanje, pomognem i usmerim napred jer znaju da igraju fudbal i to će, nadam se, u narednom periodu dokazati", rekao je Bondžulić na konferenciji za novinare.

Bondžulić je ocenio da fudbalska javnost u Srbiji podcenjuje Radnik zbog kraja odakle dolaze, iz Sudrulice.

"Moramo biti objektivni i reći da je to ozbiljan fudbalski kolektiv. Možda su i najprijatnije iznenađenje ove godine u Super ligi jer im je ovo debitanstka sezona. Praktično su jednom nogom već u plej-ofu što je veliki uspeh koja debituje u superligaškoj konkurenciji. Videli ste na utakmici protiv Partizana da je to ozbiljna ekipa koja zna da igra na rezultat, kojoj je jako teško suprotstaviti se", rekao je Bondžulić.

"Radnik ima brze kontre i polukontre, dosta su nezgodni i na domaćem terenu. Sve nas čeka ozbiljan zadatak, ali verujem da su ovi momci svesni koliko je bitno da Jagodina dođe do boljih rezultata i izbori se za pozicije koje zaslužuje", dodao je on.

Jagodina je poslednja na tabeli Super lige Srbije sa 22 boda, dok je Radnik osmi sa 37.

"Nemamo šta da izgubimo. Ići ćemo na otvorenu utakmicu. Respektujemo ekipu Radnika, ali želimo da uzmemo bodove u Surdulici", rekao je Bondžulić.

Kapiten Jagodine Aleksandar Filipović rekao je da njegovu ekipu čeka teška utakmica.

"Oni su pred plasmanom u plej-of, a mi smo u opasnoj zoni i sigurno da nam povoljan rezultat mnogo znači zbog tabele, ali i zbog samopouzdanja. Poslednjih nekoliko utakmica nismo ostvarili ni jednu pobedu, pa bi nam bodovi mnogo značili", rekao je Filipović.

Utakmica 29. kola Superlige Srbije između Jagodine i Radnika igra se u sredu od 16.00 u Surdulici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve