Nova vest
Fudbal

Petak, 01.04.2016.

21:45

Gvardiola: Nije kasno za Gecea

Trener minhenskog Bajerna Pep Gvardiola rekao je da Mario Gece još uvek može da ostvari sav potencijal u nemačkom klubu

Izvor: B92

Autor:B92

Gvardiola: Nije kasno za Gecea
Getty images

Španac je naglasio da je jedan od najvećih profesionalaca s kojim je imao priliku da sarađuje.

Gece je stigao u Bajern iz Borusije 2013. godine, ali nije uspeo da ponovi igre iz Dortmunda, pa je prethodnih nedelja interesovanje za njega pokazao matični klub, ali i Liverpul na čelu sa Jirgenom Klopom.

"Imam puno poštovanje za sve što je Gece do sada uradio u svojoj karijeri. Naravno da znam koliko je on dobar igrač i moje mišljenje o njemu se ne menja posle neke loše utakmice. On još uvek može da uradi velike stvari sa Bajernom i zaslužuje najbolje, jer je jedan od najvećih profesionalaca s kojim sam imao prilike da sarađujem" rekao je Gvardiola.

Gece je sa Borusijom osvojio dve Bundeslige, Kup Nemačke i igrao finale Lige šampiona, dok je sa Bajernom uz dve lige i Kup, osvojio i UEFA Superkup i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 50 utakmica i postigao 17 golova, od kojih je najznačajniji u finalu Svetskog prvenstva u Brazilu protiv Argentine (1:0).

Ove sezone nastupio je samo 12 puta za Bajern i dao četiri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve