Nova vest
Fudbal

Petak, 01.04.2016.

21:16

Mojsilović: Čuka favorit, nadamo se pobedi

Trener Jagodine Stevan Mojsilović rekao je da je Čukarički favorit u subtnjoj utakmici 28. kola Superlige, ali očekuje maksimum od svojih igrača.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Mojsilović: Čuka favorit, nadamo se pobedi
StarSport

Jagodiona je poslednja na tabeli, dok je Čukarički četvrti, a u prvom delu sezone Brđani su slavili 2:0 na svom terenu.

"Čukarički je dobra i organizovana ekipa, prepuna iskusnih, talentovanih i perspektivnih igrača i reprezentativaca. Čukarički je jako dobro organizovan i stabilan klub. Sigurno da su po igračkom sastavu među prve tri ekipe u Srbiji", rekao je Mojsilović.

Domaća ekipa ima mnogo problema sa sastavom tima, pošto zbog suspenzija i povreda neće moći da nastupi čak 10 igrača.

"S druge strane, ne bismo se bavili fudbalom kada ne bismo očekivali da će Jagodina dati svoj maksimum u taktičkoj disciplini, u trci, u borbenosti. Pohvalio bih igrače da rade jako dobro na treninzima. Očekujem da će ekipa dati svoj maksimum u svakom pogledu i u takvoj situaciji možemo da očekujemo da napravimo dobar rezultat, a to je pobeda ili nerešeno", rekao je Mojsilović.

Fudbaler Jagodine Marko Mirkailo je rekao da se nada da će ekipa opravdati poverenje trenera.

"Izlazimo na teren da uzmemo tri boda. Čukarički je u gornjem delu tabele. Mi se borimo za opstanak i zato se nadamo pobedi", rekao je Mirkailo.

Utakmica 28.kola Super lige Srbije između Jagodine i Čukaričkog igra se u subotu na Gradskom stadionu u Jagodini od 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve