Nova vest
Fudbal

Petak, 25.03.2016.

16:35

Karadžić Terziću: Vratite to što ste oteli

Predsednik FSS Tomislav Karadžić obratio se saopštenjem u kom odgovara Zvezdanu Terziću za učestale napade u poslednje vreme.

Izvor: B92

Autor:B92

Karadžić Terziću: Vratite to što ste oteli
Starsport

Karadžić je poručio da je jedan od njegovih doprinosa fudbalu što ljudima poput Terzića nije dozvolio da uđu u FSS, jer "za njih tamo nikada i neće biti mesta".

Prve čovek Saveza kaže da je Terzićev interes uvek bio samo "uzeti, oteti, prodati, pretiti, namestiti."

Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena:

"Lice sa poternice, čovek protiv kojeg se vodi proces zbog malverzacija u fudbalu, osoba koja je godinama bežala od pravde, sada u Srbiji drži predavanje studentima (!?) i ponovo insinuira, obmanjuje i laže, plašeći se svoje ružne prošlosti.

I neće institucija FSS iz koje je pobegao na „usavršavanje“, da bilo šta objašnjava. Ne, ni njemu, ni onima koji godinama prodaju mlade srpske igrače kao belo roblje, mnogima svesno uništavajući karijeru. Bahatost i alavost čoveka koji od fudbala godinama samo otima ostavljajući iza sebe jezivu pustoš, kancer su srpskog fudbala. Od te istine begunac ne može da pobegne. Gde god da je bio svih ovih godina i šta god da je radio, interes mu je bio samo lični. Uzeti, oteti, prodati, pretiti, namestiti.

U to blato ni ja, ni niko iz institucije FSS na čijem sam čelu, neće da se valja. Ružno lice srpskog fudbala zna i može da funkcioniše samo u haosu koji stvaraju ljudi njegove biografije.

Klubovi su osiromašeni i zaduženi, a vi ste se obogatili.

Moj stav je jasan, vratite klubovima ono što ste im oteli, ako ste milione potrošili, prodajte vile koje ste sagradili po Dedinju.

I na kraju, završavajući svoj osmogodišnji mandat smatram da je jedan od mojih doprinosa fudbalu što takvim ljudima nisam dozvolio da uđu u FSS, jer za njih tamo nikada i neće biti mesta.

Toliko za ovu priliku.

25.03.2016."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve