Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.02.2016.

16:29

Mihajlović: A kad se vrati Baloteli...

Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je da je njegova ekipa morala da ostvari pobedu u duelu sa Đenoom i istakao da ima još prostora za napredak.

Izvor: SV

Autor: SV

Mihajlović: A kad se vrati Baloteli...
Getty Images

“Roso-neri“ su dominirali u duelu sa ekipom koja se nalazi u zoni ispadanja, ali su na kraju slavili sa samo jednim golom razlike – 2:1.

"Morali smo da pobedimo i pobedili smo... Igrali smo dobro, bilo je problema u defanzivi. Morali smo da probamo da postignemo treći gol, ali smo se nadali i da ne primimo", rekao je Mihajlović.

On je istakao da očekuje da njegova ekipa bude još efikasnija kada se u ekipu vrate Mario Balogeli i Žeremi Menez.

"Karlos Baka je postigao gol onako kako mu je u krvi. Znali smo njegove kvalitete, novac izdvojen za njegov transfer je dobro potrošen. Ima mnogo prostora za napredak, sa Balotelijem i Menezom ćemo imati mnogo više ofanzivnih opcija i to će biti problem za naše protivnike", dodao je Mihajlović.

Ekipa Siniše Mihajlovića je na sigurnom šestom mestu, Lacio zaostaje velikih sedam bodova, a na mestu iznad, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope nalazi se gradski rival Inter, koji ima dva poena više, ali i utakmicu manje, pošto se od 20.45 sastaje sa Fiorentinom.

"Na putu smo za kvalifikacije za Ligu šampiona, pritisak je na našim protivnicima. Čeka nas Napoli, to će biti teška utakmica, ali ćemo mi igrati našu igru, kao što uvek radimo. Biće to komplikovan meč za Napoli", zaključio je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve