Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.02.2016.

15:24

Ranijeri: Zašto je Simpson isključen?

Menadžer Lester Sitija Klaudio Ranijeri rekao je da je Dani Simpson nepravedno isključen u porazu od Arsenala.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Ranijeri: Zašto je Simpson isključen?
Photo by Ross Kinnaird/Getty Images

Golom Danija Velbeka u poslednjem, 95. minutu Arsenal je na 'Emiratima' savladao Lester Siti sa 2:1, u derbiju 26. kola engleske Premijer lige.

Simpson je zbog dva brza žuta kartona isključen početkom drugog poluvremena, pri rezultatu 1:0 za ’Lisice’, a brojčanu prednost domaćin je iskoristio za preokret.

„Bio je ovo fantastičan meč, veom brz. Da smo ostali 11 na 11 mislim da bismo pobedili. Oba faula Simpsona jesu postojala, ali nisu bila za žuti karton. Zato je isključen?“, upitao je Ranijeri.

U 70. minutu Volkot je izjednačio posle sjajne asistencije Olivijea Žirua, da bi Velbek na već opisani način preokrenuo.

„Igrali smo da pobedimo i to smo činili dobro. Izgubili smo i čestitamo protivnicima. I dalje smo prvi i koncentrisani smo. Arsenal je fantastičan tim, ali smo kontrolisali meč. Kod pobedničkog gola su bili pametniji od nas“, dodao je Ranijeri.

Ovim trijumfom, ’Tobdžije’ su srušile prvoplasirani tim na tabeli koji je zadržao vođstvo, ali sada ima samo dva boda prednosti od Arsenala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve