Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.02.2016.

10:53

Tomićeva odbrana – Kljajić, Bandalovski, Bogosavac

Filip Kljajić i Ivan Bandalovski će dobiti prednost u odnosu na Bojana Šaranova i Miroslava Vulićevića u prolećnom delu sezone u timu Partizana.

Izvor: SV

Autor: SV

Tomićeva odbrana – Kljajić, Bandalovski, Bogosavac
StarSport

Kako pišu “Večernje novosti“, jedini “preživeli“ član odbrane koja je u prvoj polusezoni primila 29 golova je nekadašnji čuvar mreže Rada, koji će ostati na golu, iako je već bilo viđeno da odbranom “crno-belih“ komanduje novajlija Bojan Šaranov.

Na desnom boku je Bugarin Ivan Bandalovski dobio prednost u odnosu na Miroslava Vulićevića iako je na početku priprema bio "viđen" za prodaju, čak je na tu temu i obavio razgovor sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim. Posle odrađenih priprema u Nikoziji, Bandalovski je blizu produžetka saradnje sa crno-belima i svakako u prednosti u odnosu na Vulićevića.

Štoperski tandem će činiti iskusni Marko Jovanović i Gogua, iako je u pripremnim mečevima priliku češće dobijao Miladin Stevanović, prvenstveno zbog lakših povreda tamnoputog defanzivca.

Pravo otkrovenje novog šefa struke Partizana Ivana Tomića je Miroslav Bogosavac, koji je dobrim partijama "zacementirao" mesto uz levu aut-liniju odbrane aktuelnog šampiona Srbije.

Subiću, koji je bio standardan u većem delu jeseni je ostalo samo da sa klupe vreba novu priliku. Kljajić, Bandalovski, Jovanović, Gogua i Bogosavac su na Kipru pokazali da bi "promaja" pred golom Partizana trebalo da ostane trag ružne prošlosti.

Dueli sa OFK Beogradom 20. februara i, pre svega, sa večitim rivalom sedam dana kasnije u Humskoj će u velikoj meri pokazati stručnom štabu, a i navijačima, da li je stvarno tako.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve