Nova vest
Fudbal

Subota, 13.02.2016.

19:20

Božović: Nismo spremni, znam tim za Mladost

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je zadovoljan pripremama i dodao da nema dilemu ko će od igrača početi prvu utakmicu u nastavku sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Božović: Nismo spremni, znam tim za Mladost
Starsportphoto

Zvezda je u subotu odigrala dve utakmice na pripremama na Kipru, prvo je izgubila od Urala sa 1:2, a potom je bila bolja od Kubanja iz Krasnodara sa 2:0.

Dve generalne probe koje smo imali su se pokazale kao dobre. Namerno smo čekali poslednji dan da odigramo duele sa takvim rivalima. Još nismo 100 odsto spremni, ali trudimo se da održavamo svežinu i mislim da ćemo do plej-ofa ući u idealnu formu“, rekao je Božović za sajt kluba.

Narednog vikenda nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije, a ’crveno-beli’ prvo igraju protiv Mladosti iz Lučana.

David Babunski se ozbiljno nameće za prvi tim, kao i Srdjan Plavšić i Mihailo Ristić. Nemam dilemu ko će započeti narednog vikenda. Edsonu da Silvi je potrebno još vremena da stekne kondiciju, ali mislim da smo doveli dobrog igrača. Damjan Le Talek praktično može da trči neograničeno dugo, i vrlo brzo će i on biti potpuno spreman“, rekao je trener Zvezde.

Zvezda zauzima prvo mesto na tabeli Superlige sa 62 boda, 25 više od Borca i Čukaričkog, a 26 od Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve