Nova vest
Fudbal

Subota, 13.02.2016.

14:51

Oven: Lester može i da ispadne sledeće sezone

Ceo fudbalski svet poludeo je za Lesterom, ali Majkl Oven kaže da ne treba žuriti i ’Lisicama’ domah predviđati blistavu budućnost.

Izvor: SO

Autor: SO

Oven: Lester može i da ispadne sledeće sezone
Getty Images

Trenutno Lester ima 53 boda i prvi je na tabeli, ali čak i da osvoje titulu, to ne znači da će veliki igrači želeti da dođu kod njih, smatra Oven.

“Lično bih radije otišao u Junajted ili Liverpul, čak i da ne igraju Ligu šampiona, pošto bi Lester sledeće sezone mogao i da ispadne iz lige. Mogu ove da osvoje titulu, a onda ipak da se bore za opstanak sledeće“.

“To zavisi od puta koji će izabrati – mogli bi da uzmu sav novac od LŠ, da preuzmu rizik i da pokušaju da budu vrhunski klub u godinama pred nama, ali bi mogli i da sačuvaju novac, možda izgube nekoga poputa Mahreza i odjednom... Njihov tim nije kao Junajtedov ili Liverpulov, jednostavno nije“, dodao je Oven.

Lester ima pet bodova više od najbližih pratilaca Totenhema i Arsenala, a u nedelju gostuje baš ’Tobdžijama’ na Emirejtsu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve