Nova vest
Fudbal

Petak, 12.02.2016.

21:51

Adžić: Vraćam se u Beograd 22. februara

Talentovani Luka Adžić bio je jedan od onih omladinaca koje je Miodrag Božović odlučio da povede na prvi deo zimskih priprema Crvene zvezde.

Izvor:

Autor:

Adžić: Vraćam se u Beograd 22. februara
crvenazvezdafk.com

Međutim, već na prvom meču protiv Ludogoreca, mlađani vezista pokidao je ukršteni ligament kolena i morao je na operaciju.

"Operisan sam pre tačno deset dana i sada se osećam stvarno odlično. Juče je bila prva kontrola i svi su zadovoljni mojim napretkom jer je iznad proseka. Već sam počeo i sa laganim vežbama koje imam svaki dan i to mi odgovara", priča Adžić.

Kako ističe, komentari lekarske ekipe u Rimu su da će mu za potpuni oporavak, odnosno povratak u pun trenažni proces trebati oko četiri meseca.

"Dobio sam dosta poruka podrške i svima bih se zahvalio jer mi to mnogo znači. Jedva čekam da se 22. februara vratim u Beograd i vidim sa saigračima i drugarima. Neću biti tu za prvo kolo u nastavku prvenstva, ali s obzirom na to da sam video kako ekipa dobro radi i šta sve može, ne sumnjam u odličan start protiv Mladosti", zaključuje Adžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve