Nova vest
Fudbal

Petak, 12.02.2016.

23:13

FSS u subotu domaćin Infantinu i regionu

Fudbalski savez Srbije biće u subotu domaćin regionalnog sastanka 13 evropskih fudbalskijh saveza, kojim će predsedavati Tomislav Karadžić.

Izvor: JT

Autor: JT

FSS u subotu domaćin Infantinu i regionu
Starsportphoto

Sastanak će biti održan u beogradskom hotelu “Metropol”, a počeće u 11.30.

Kako se navodi na sajtu vladajućeg tela srpskog fudbala, reč je o izuzetno važnom skupu, na kojem će biti analizirana sva aktuelna pitanja u evropskom i svetskom fudbalu pred Vanredni kongres UEFA 25. februara i Vanredni kongres FIFA dan kasnije u Cirihu.

Tom prilikom će biti reči i o pitanjima iz domena takmičenja pod okriljem UEFA, zaštite integriteta takmičenja i marketinga.

Subotnjem sastanku u Beogradu prisustvovaće i najviši zvaničnici UEFA, predvođeni generalnim sekretarom Đanijem Infantinom i zamenikom generalnog sekretara Teodorom Teodoridisom.

Fudbalski savez Srbije će u subotu ugostiti i visoke delegacije sledećih evropskih nacionalnih saveza: Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Kipra, Grčke, Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Rusije, Slovenije i Turske.

Svi oni će učestvovati u analizi značajnih pitanja koja se nalaze na dnevnom redu, a kompletna javnost će biti obaveštena o epilogu sastanka kroz zajedničko saopštenje koje će biti izdato po njegovom završetku, bez davanja pojedinačnih izjava, navodi se na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve