Nova vest
Fudbal

Petak, 12.02.2016.

10:32

Kocić ogorčen na FSS zbog navijača

Najbolji strelac Srbije na Evropskom prvenstvu u futsalu Mladen Kocić ogorčen je zbog raspodele karata za polufinale sa Rusijom.

Izvor: AK

Autor: AK

Kocić ogorčen na FSS zbog navijača
Foto: StarSport

Srbija je poražena 3:2 posle produžetaka, a iako je u Areni opet bilo 11.000 navijača, podrška je bila osetno slabija nego na prethodnim utakmicama.

"Bilo problema. Savez je uzeo najbitnije karte za donji sektor 200 gde su bili naši prijatelji i porodica koji su glasnije navijali. Oni su prebačeni na gornji sektor. Ne znam iz kog razloga, ali je to malo ružno. Možda bi nam njihova podrška dodatno pomogla u najtežim trenucima meča", rekao je Kocić.

Strelac pet golova na EP se povredio u finišu utakmice, pa je neizvestan njegov nastup u meču za treće mesto sa Kazahstanom u subotu.

"Od udarca me je uhvatio grč u nozi. Pokušao sam da se vratim dva-tri puta u utakmicu. Ipak, nisam mogao jer je to bilo jače od mene. Bili su to najteži trenuci za mene jer nisam mogao da pomognem saigračima u momentu kada smo imali aktivan rezultat. Herojski su se borili", istakao je Kocić.

Srbija i Kazahstan igreće u subotu od 18:30 za bronzanu medalju, dok se u finalu od 21 sastaju Španija i Rusija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve