Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.02.2016.

20:13

Juve, Liverpul i Siti prate Partizanovo dete

Partizan ima novog talenta koji je već privukao pažnju najvećih evropskih klubova – Dušana Vlahovića.

Izvor: AK

Autor: AK

Juve, Liverpul i Siti prate Partizanovo dete
Foto: FK Partizan

Šesnaestogodišnji napadač je često dobijao šansu kod Ivana Tomića na pripremnim mečevima na Kipru, što su mnogi skauti iskoristili kako bi se uverili u njegove kvalitete.

Kako prenosi "Mozzart Sport", Vlahovića su posmatrali predstavnici Juventusa, Liverpula i Mančester Sitija.

Navodno je skaut Juventusa dva puta gledao Vlahovića, koji je dobio 23 minuta u poslednjoj proveri crno-belih protiv Tosna.

Vlahović je pažnju evropskih velikana prvi put privukao letos u Poljskoj gde je bio strelac za kadetsku reprezentaciju Srbije.

On je najmlađi profesionalac u istoriji Partizana, a ukoliko mu Tomić da šansu protiv OFK Beograda na startu prolećnog dela sezone 20. februara, postaće i najmlađi debitant u istoriji kluba iz Humske 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve