Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.02.2016.

19:51

Lampard: Murinjo ima sve da uspe u Junajtedu

Vezista Njujork Sitija Frenk Lampard smatra da Žoze Murinjo poseduje sve što je potrebno da uspe u Mančester Junajtedu.

Izvor:

Autor:

Lampard: Murinjo ima sve da uspe u Junajtedu
Getty Images

Bivši reprezentativac Engleske i portugalski menadžer sarađivali su pet godina u Čelsiju, i za to vreme osvojili deset trofeja.

Od otkaza koji je Murinjo dobio krajem prošle godine spekuliše se o njegovom budućem angažmanu, a poslednjih dana mediji navode da je gotovo izvesno da će 'Specijalni' naredne godine na klupu Mančester Junajteda.

"Ako Luj van Gal ode na kraju sezone, što mi se čini da je i rekao, mislim da je Murinjo tip menadžera o kome će svakako razmisliti. Svakako ima sve što je potrebno da bi uspeo u klubu kakav je Junajted, mogao bi da se uhvati u koštac sa svim što jedan takav posao donosi", jasan je Lampard.

S druge strane, živa legenda 'Plavaca' kaže da nije previše pričala sa svojim bivšim menadžerom.

"Ne znam stvarno da li će to toga doći, nisam previše pričao s njim. Samo kratko pošto je dobio otkaz u Čelsiju. Sada se vrti veliki broj imena klubova u medijima, dok on mirno sedi i čeka. Neminovno je da na kraju završi u velikom klubu jer je sjajan menadžer", dodao je Lampard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve