Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.02.2016.

16:50

Niang: Neki su me već videli u Lesteru...

Napadač Milana Mbaje Niang rekao je da nije razmišljao o napuštanju redova 'rosonera', uprkos interesovanju Lestera u zimskom prelaznom roku.

Izvor:

Autor:

Niang: Neki su me već videli u Lesteru...
Getty Images

Niang je u dobroj formi ove sezone, postigao je osam golova na 17 utakmica, a ti njegovi nastupi privukli su pažnju i lidera Premijer lige.

"Nikad nisam razmišljao o odlasku iz Milana i pored toga što su me neki ljudi već videli u Lesteru. Želim da završim sezonu u Milanu", rekao je Niang za italijanske medije.

Niang se povredio na utakmici protiv Udinezea prošle nedelje i njegov nastup u predstojećem meču protiv Đenoe je pod znakom pitanja.

"Dobro sam, doktori daju sve od sebe... Mi smo dobar tim, sa dosta važnih igrača, pa i ako ja ne budem igrao neko će već da popuni to mesto", naveo je Niang.

On je prošlu sezonu proveo na pozajmici upravo u timu iz Đenove.

"Imao sam priliku da se dokažem u Đenoi, trener mi je mnogo pomogao... Hvala im na tome, ali ako budem igrao u nedelju, daću sve od sebe kako bi Milan pobedio", rekao je Niang.

Ekipa Siniše Mihajlovića je trenutno na šestom mestu na tabeli Serije A sa 40 bodova, odnosno ima četiri manje od petoplasirane Rome, a šest od Intera koji je četvrti.

"Verujemo da ćemo stići do Evrope. Utakmica u nedelju neće biti odlučujuća, dug je put do kraja sezone", rekao je francuski fudbaler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve