Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.02.2016.

13:13

Agent: Kinezi nisu ponudili 100 miliona za Turana

Ahmet Bulut, agent ofanzivnog veziste Barselone Arde Turana, kaže da za njegovog klijenta nije stilgla 'nepristojna' ponuda iz Kine.

Izvor:

Autor:

Agent: Kinezi nisu ponudili 100 miliona za Turana
Getty Images

Klubovi iz najmnogoljudnije zemlje sveta u centru su pažnje fudbalskog sveta, pošto su u prethodnih mesec dana potrošili preko 200 miliona evra na pojačanja.

U Kinu su redom stizali Ramireš iz Čelsija (30 miliona evra), Džekson Martines iz Atletiko Madrida (42 miliona evra), da bi sve rekorde potukao dolazak Aleksa Tešeire iz Šahtjora iz Donjecka (50 miliona evra).

Poslednja u nizu želja prebogatih Kineza bio je navodno lucidni Turčin, za koga je Peking Guan spreman da ponudi čak 100 miliona evra, dok bi on na godišnjem nivou zarađivao 20 miliona evra.

"Nije tačno da je Arda dobio bilo kakvu ponudu iz Kine. On nije zainteresovan da napusti Barselonu, ni sada ni na leto", kratko je rekao Bulut.

Bivši igrač Galatasaraja prešao je prošlog leta iz madridskog Aletika u Barselonu za 34 miliona evra, ali je za Katalonce zaigrao tek ove zime, pošto je klubu sa Nou Kampa istekla suspenzija registrovanja novih igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve