Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.02.2016.

11:31

"Dobro obavešten izvor": Murinjo u Junajtedu

Žoze Murinjo zameniće Luja van Gala na mestu menadžera Mančester junajteda, prenose engleski mediji izjavu "dobro obaveštenog izvora".

Izvor: AK

Autor: AK

Foto: Getty images

Britanski tabloidi Dejli Miror i Dejli Telegraf citiraju neimenovani izvor koji tvrdi da je Murinjo otkrio svojim prijateljima da je postigao dogovor sa Junajtedom.

Već nedeljama se spekuliše o dolasku kontroverznog Portugalca na Old Traford, zbog čega je Van Gal besan na medije jer ga "stalno smenjuju".

"Zašto bi klub morao da komentariše vaše izmišljene priče? Niste razgovarali sa Edom Vudvordom niti sa Glejzerima, znači izmislili ste priču. Ne želim da odgovaram na takva pitanja. Mogu i ja da kažem da ćete biti otpušteni sutra. Gledajte svoju ženu, dete ili nećanja ako imate, nešto tako", besneo je Van Gal nakon remija sa Čelsijem i novog pitanja u vezi sa navodnom smenom.

Tokom januara se spekulisalo da Junajted želi Pepa Gvardiolu, ali je Španac prihvatio ponudu gradskog rivala Sitija vrednu 60 miliona evra za tri sezone.

Ukoliko Murinjo zaista preuzme Junajted, sledeće sezone bi u Premijer liga bi obnovila žestoki rivalitet između Portugalca i Katalonca, koji su vodili velike bitke kao treneri Real Madrida i Barselone pre nekoliko godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve