Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.02.2016.

14:47

Silva: PSŽ može do sezone bez poraza

Fudbaler Pari Sen Žermena Tijago Silva ocenio je da njegova ekipa može da završi sezonu bez poraza u francuskoj ligi.

Izvor: JT

Autor: JT

Silva: PSŽ može do sezone bez poraza
Getty Images

Aktuelni šampion Francuske pobedio je u nedelju Olimpik iz Marseja sa 2:1 i nastavio niz od 34 utakmice bez poraza u prvenstvu. Taj niz započet je u martu prošle godine.

Ekipa Lorana Blana pobedila je ove sezone u 22 od 25 prvenstvenih utakmica i uz tri remija ima 24 boda više od drugoplasiranog Monaka.

Silva je rekao da pred njegovu ekipu nije postavljen cilj da sezonu završi bez poraza, ali da veruje da bi ti bio dobar rezultat.

Ako nastavimo ovako da igramo možemo da završimo prvenstvo bez poraza. To nije cilj, ali ako to postignemo, biće sjajno”, rekao je Silva za “Kanal plus”.

Pari Sen Žermen pobedio je Marsej golovima Zlatana Ibrahimovića i Anhela di Marije.

Bila je dobra utakmica. Oni su naporno radili tokom celog meča, ali smo i mi. Ne znam da li smo zaslužili pobedu, ali ponovo smo pobedili. Zadovoljni smo. Moramo ovako da nastavimo kako bismo sjajnu sezonu na pravi način priveli kraju”, rekao je Silva.

Pari Sen Žermen se takmiči i u Ligi šampiona, a u osmini finala će 16. februara na “Parku prinčeva” igrati prvu utakmicu protiv Čelsija. To je treći put uzastopno da te dve ekipe igraju u osmini finala najelitnijeg evropskog takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve