Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.02.2016.

11:56

Liverpul razmatra cene karata posle protesta

Fudbalski klub Liverpul razmotriće cene karata za narednu sezonu posle masovnog protesta navijača tokom utakmice sa Sanderlendom u subotu.

Izvor: JT

Autor: JT

Liverpul razmatra cene karata posle protesta
Getty Images

Oko 10.000 navijača napustilo je “Enfild” u 77. minutu, a protest se slučajno potrefio sa lošijom igrom domaćeg tima, pošto su tada vodili 2:0, a utakmica je završena rezultatom 2:2.

Liverpul je najavio da će naredne sezone karte za glavnu tribinu koštati 77 funti, što je dovelo do ogorčenja navijača, a njihov protest doveo je do hitnog sastanka uprave klupa.

Iz kluba su poručili da će samo 1.200 ulaznica biti prodavano tokom sezone po toj cenu, ali su vlasnici Liverpula iznenađeni i razočarani reakcijom navijača.

Engleski mediji su naveli da će prvi čovek Liverpula Tom Verner, predsednik Fenvej sports grupe, u čijem posedu je klub, Majk Gordon i još neki čelnici održati sastanke u narednim danima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve