Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.02.2016.

09:41

Murinjo kao Terminator: Vratiću se

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo poručio je da će se vratiti brzo, samo dan pošto je otkriveno da njegovi predstavnici pregovaraju sa Mančester Junajtedom.

Izvor: JT

Autor: JT

Murinjo kao Terminator: Vratiću se
Getty Images

53-godišnji Murinjo je u decembru dobio otkaz u Čelsiju posle niza razočaravajućih rezultata, koji su doveli ‘Plavce’ na ivicu opstanka u ligi.

Od tada, Murinjo je postao prvi kandidat da zameni Luja van Gala u Junajtedu, iako Holanđanin ima ugovor do leta 2017. godine, ali ‘Crveni đavoli’ ne postižu rezultate kakvi se od njih očekuju.

Uvek mi je potrebno takmičenje, praktično svake nedelje. Vratiću se uskoro”, poručio je Murinjo.

Murinjo je u decembru po drugi put napustio “Stamford bridž”, pošto je Čelsi prvo vodio od 2004. do 2007. godine, a potom od 2013. godine do pre dva meseca. Tokom karijere, portugalski stručnjak je sedeo i na klupama Benfike, Porta, Intera i Reala.

U ovom trenutku, ne znam gde će me fudbal odvesti. U fudbalu se nikad ništa ne zna. Mojoj porodici je dom u Londonu. Ali, ne uživam u tome što ne radim. Mogu da ima porodicu, prijatelje, miran život, koji takođe volim, i mogu da imam svoj fudbal. Mogu da imam sve zajedno i ne moram ničega da se odreknem. Da bih bio potpuno srećan, potrebno mi je sve i zato želim da se vratim fudbalu. Mislim da je to moje prirodno stanište. Otkad znam za sebe, radim, kao menadžer još od 2000. godine”, istakao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve