Nova vest
Fudbal

Subota, 06.02.2016.

19:47

Poćetino: Sjajno je biti na drugom mestu

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino rekao je da je lep osećaj biti na drugom mestu na tabeli Premijer lige.

Izvor: MN

Autor: MN

Poćetino: Sjajno je biti na drugom mestu
Getty Images

"Pevci" su na pravi način iskoristili kikseve rivala u poslednje vreme i četvrtom uzastopnom pobedom popeli se na drugo mesto na tabeli sa pet bodova zaostatka u odnosu na vodeći Lester.

Londonski tim je u 25. kolu pobedio Votford na svom terenu 1:0, a Poćetino je bio zadovoljan nastupom svojih igrača.

U narednom kolu ekipu Totenhema čeka meč sa mančester Sitijem, koji je na trećem mestu sa bodom manje.

„Sjajan je osećaj biti na drugom mestu, a posebno zbog toga što je performans bio fantastičan. Ponosan sam na svoje igrače. Moramo tako da nastavimo i dalje. Uvek rteba da verujemo da ožemo da budemo još bolji, da probamo da napredujemo. Drugi smo na tabeli, to je realnost, ali sledi pravi test za nas protiv Sitija. U dobroj smo poziciji, kad smo tim, a naša filozofija od početka je da idemo korak po korak“, rekao je poćetino i pohvalio navijače zbog podrške.

"Važna je i atmosfera na stadionu, naši navjači su bili briljantni u momentima kada je našim igračima trebalo strpljenja kada su pokušavali da daju gol. Hvala im, jer su bili potrebni ekipi u tim trenucima", rekao je Poćetino.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve