Nova vest
Fudbal

Subota, 06.02.2016.

18:43

Ranijeri: Liga je čudna, luda, fantastična

Menadžer Lestera Klaudio Ranijeri istakao je nakon velike pobede nad Mančester Sitijem da je ključna stvar bila što je njegov tim igrao bez pritiska.

Izvor: AK

Autor: AK

Ranijeri: Liga je čudna, luda, fantastična
foto: Getty images

" class="text-link" target= "_blank">"Lisice" su razbile "Građane" na njihovom Etihadu 3:1 i stekle šest bodova prednosti nad najvećim rivalom u borbi za titulu.

"Igrali smo bez pritiska jer ne moramo da osvojimo ligu. Prvenstvo je veoma čudno, ludo, ali i fantastično, niko ne zna ko će ga osvojiti. Sada je najvažniji Arsenal", rekao je Ranijeri.

Siti je ovim porazom pao na treće mesto iza Totenhema, a šansu da ga prestigne do kraja 25. kola imaće i Arsenal.

"Nemam šta da se žalim, Lester je igrao bolje od nas. Primili smo gol iz prekida već u drugom minutu što je uticalo na utakmicu. Imali smo šanse, ali sam učekivao mnogo više jer nam je meč bio veoma bitan. Ovo mora biti dobro iskustvo za nas jer nas očekuje i Liga šampiona. U igri je još 36 bodova, ništa nije završeno. Važno je da se oporavimo od neočekivanog poraza", rekao je menadžer "građana" Manuel Pelegrini.

Dok Lester u sledećem kolu gostije na Emiratima, Siti je opet domaćin timu koji ga je prestigao na tabeli Totenhemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve