Nova vest
Fudbal

Petak, 05.02.2016.

18:39

Ništa od Fejenorda i penzije, Babović u Vojvodini?

Doskorašnji fudbaler Partizana Stefan Babović karijeru će nastaviti u novosadskoj Vojvodini, prenose lokalni mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Ništa od Fejenorda i penzije, Babović u Vojvodini?
foto: StarSport

Iskusni plejmejker je bio na korak od okončanja igračke karijere jer nije uspeo da dogovori saradnju sa holandskim Fejenordom.

Međutim, odazvao se pozivu trenera Vojvodine Nenada Lalatovića i u nastavku sezone biti organizator igre novosadskog kluba.

Babović bi trebalo da preuzme ulogu doskorašnjeg kapitena Mirka Ivanića koji se preselio u BATE Borisov, te da bude mentor mladim igračima Voše, pre svega Lazaru Zilčiću (18) i Uroš Stameniću (19).

On je proteklu polusezonu proveo u Partizanu s kojim je u januaru sporazumno raskinuo ugovor i treći put u karijeri napustio Humsku.

Igrao još za OFK Beograd i Voždovac u Srbiji, te francuski Nant, špansku Saragosu i kratko za holandski Fejenord na pozajmici.

Babović je sedmo pojačanje Vojvodine ove zime, posle Milana Stepanova, Dejana Melega, Milana Milinkovića, Filipa Malbašića, Nemanje Miletića i Dušana Jovančića.

Vojvodina je trenutno peta u Superligi Srbije sa 35 bodova, 27 manje od lidera Zvezda, dva od Čukaričkog i Borca, a jedan od Partizana.

Novosađane očekuje i četvrtfinale Kupa gde će 2. marta igrati protiv Javora u Ivanjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve