Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.12.2015.

22:33

Zvezda dovodi krilo Škendije?

Crvena zvezda pregovara sa Šekendijom iz Tetova u vezi sa transferom 20-godišnjeg krilnog igrača Marjana Radeskog, prenosi makedonski "Sport".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Kako piše skopski list, pregovori su u završnoj fazi, a crveno-beli će morati da plate oko pola miliona evra za igrača tima iz Tetova.

Škendija je mladog reprezentativca Makedonije dovela letos iz skopskog Metalurga za 150.000 evra.

Bio bi to najveći transfer u istoriji makedonskog fudbala, i potpuno neočekivan s obzirom da je jedan od najtalentovanijih makedonskih fudbalera tek šest meseci u Škendiji.

Radeski je ove sezone postigao tri gola na 11 mečeva za Škendiju u makedonskom prvenstvu, a ima pet nastupa za reprezentaciju našeg južnog suseda u poslednjih godinu dana.

Zvezda posle 21. kola Superlige ima čak 22 boda više od najbližeg pratioca Borca, a 26 od najvećeg rivala Partizana, pa ni polovljenje bodova pred šampionsku fazu ne bi trebalo da ugrozi titulu crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve