Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.12.2015.

22:15

Fabregas: Svi da preuzmemo svoju odgovornost

Fudbaler Čelsija Sesk Fabregas pridružio se menadžeru Žozeu Murinju u kritikama stava i ponašanja ’Plavaca’ ove sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Aktuelni šampioni su u ponedeljak uveče izgubili od Lestera sa 2:1, što im je deveti poraz u Premijer ligi, posle kojeg su na tek 16. mesto sa 20 bodova manje upravo od svog poslednjeg rivala, koji je načelu tabele.

Svi moramo da preuzmemo svoju odgovornost. Ako ste veliki fudbaler i plaćeni ste kao jedan, morate da se ponašate i igrate kao veliki igrač. Ne kažem da ne možete da imate loše utakmice i loše sezone. Svi imaju velike i male igrače, ali stav mora da bude pravi. Uvek moramo da damo sve od sebe i ponašanje mora da bude bolje od onog koji pokazuje svaki igrač Čelsija u ovom trenutku“, istakao je Fabregas.

Španski fudbaler je odbio da za probleme koje ima njegov tim okrivi nedostatak samopouzdanja.

Samopouzdanje je bitno do jednog trenutka. Kao fudbaler, morate da imate ponos. Ne možemo da osvojimo titulu, ali moramo da budemo bolji. Sada nije trenutak da razmišljamo na kom mestu možemo da završimo sezonu, a to smo pričali tokom cele sezone. Ne razmišljam ni o čemu drugom osim o pobedi nad Sanderlendom u subotu, da odigramo najbolje što možemo i to je to. U ovom trenutku, nijedan protivnik nije lak za nas, ali sami smo sebe doveli u ovu poziciju i sada moramo da se dokažemo i počnemo da pobeđujemo“, naglasio je Fabregas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve