Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.12.2015.

21:25

Od Nevila svakom fudbaleru po tablet

Trener Valensije Geri Nevil odlučio je da iskoristi modernu tehnologiju da bi ostvario bolju komunikaciju sa svojim fudbalerima.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Nevil je nedavno preuzeo ’Slepe miševe’, a njegov asistent Migel Anhel Angulo istakao je da mu jezička barijera pada lakše nego što je bilo očekivano.

Legendarni fudbaler ima samo osnovno znanje španskog jezika i to je pokušao da nadoknadi poklonivši svim fudbalerima po iPad.

Poklonio je po iPad svakom fudbaleru da bi im pomogao u praćenju treninga i različitih akcija tokom treninga. Bolje se snašao nego što sam očekivao jer sam mislio da će mu jezička barijera predstavljati veći problem. Geri već malo priča španski i napreduje veoma brzo. Postoji odlično razumevanje između njega i igrača koji žele da znaju šta se od njih traži. Neće nam biti potrebno mnogo vremena da demonstriramo stil fudbala kakav želimo“, istakao je Angulo.

Nevil je do sada vodio Valensiju na dve utakmice i još nije upisao prvi trijumf, a naredna utakmica čeka ga u sredu uveče, kada je na programu revanš osmine finala Kupa kralja sa Barakaldom. ’Slepi miševi’ imaju prednost od 2:1 posle prve utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve