Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.12.2015.

23:28

Gošić: Da prevaziđemo svoje mogućnosti

Trener Jagodine Miljojko Gošić je rekao da očekuje od da će njegova ekipa prevazići svoje mogućnosti u predstojećoj utakmici protiv Rada u Super ligi Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Jagodina u sredu od 13 časova na Gradskom stadionu dočekuje Rad u utakmici 22. kola Super lige Srbije. Te dve ekipe zauzimaju poslednja dva mesta na tabeli domaćeg šampionata sa po 16 bodova.

Očekujem da na spuštanju jesenje zavese i aktivnosti za ovu godinu koja je za nas bila teška i puna iskupenja, svi smognemo snage, da prevaziđemo svoje mogućnosti, da pokažemo timski duh, da otvorimo lepšu i blistaviju perspektivu“, rekao je Gošić, „Imam puno poverenja u igrače, stručni štab i verujem da ćemo sutra uraditi sve da budemo na visini zadatka. Tim Rada, predvođen jednim od naših najstabilnijih trenera Milanom Milanovićem, spoj je mladosti i iskustva. Mi sa njima tradicionalno igramo neizvesne utakmice, što na Banjici, što u Jagodini“.

Igrač Jagodine Stefan Nedović je rekao da njegovu ekipu čeka teška utakmica.

Verujem da, ako ne budemo primali lake golove kakve smo primali u prethodne tri utakmice, možemo doći do pobede kod kuće i da završimo dobro sezonu“, rekao je Nedović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve