Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.12.2015.

13:01

Drulović: Ne znam da li ostajem u Partizanu

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je da ne zna da li mu je utakmica protiv Borca poslednja na klupi crno-belih

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
Starsport

On je istakao da želi da pobedom završi prvi deo sezone u Super ligi Srbije.

"Očekuje nas teška utakmica protiv Borca koji ove sezone igra dobro i efikasno. Zasluženo je na poziciji na kojoj jeste. To je ekipa koja voli da se nadigrava. Biće teška utakmica. I pored praznog stadiona moramo da damo maksimum i da pobedom završimo polusezonu", rekao je Drulović novinarima na stadionu Partizana.

Partizan u sredu od 17.00 dočekuje Borac u utakmici 22. kola Super lige Srbije. Crno-beli su na petom mestu na tabeli domaćeg šampionata sa 33 boda, dok je čačanska ekipa druga sa četiri boda više.

"Poznajemo ekipu Borca, znamo njihov kvalitet, pokušaće da nas iznenadi kao što je iznenadio Zvezdu, ali se nadam da nećemo biti naivni i primati lako golove", rekao je Drulović.

Drulović je naveo da na sutrašnjoj utakmici neće moći da računa na Marka Jevtovića zbog kartona i dodao da je još neizvesno ko će od igrača moći da igra.

Posle poraza od Augsburga i eliminacije Partizana iz Lige Evropa upravni odbor crno-belih je podneo ostavku, a generalni direktor Miloš Vazura je tada izjavio da će Drulović sigurno voditi ekipu do kraja prvog dela sezone. U medijima su se odmah pojavile informacije da će njega na klupi Partizana zameniti Ivan Tomić.

"Iskreno, pripremam utakmicu kao i sve do sada. Da li će biti poslednja, ja stvarno ne znam", naveo je Drulović.

Novinare je zanimalo i kako bi ocenio svoj rad u Partizanu od kako je preuzeo tim od sredine oktobra.

"S obzirom na sve uslove koji su bili, zadovoljan sam, ocenio bih svoj rad izuzetno pozitivno... Osim tog rezultata protiv Augsburga... Sigurno da sam ja najviže želeo tu pobedu", rekao je Drulović.

"Moj boravak u Partizanu možemo da podelimo u dva dela. Jedan deo je kada sam došao i nasledio ekipu koja je bila u problemu, to nije bila dobra faza. Druga faza je posle pauze u prvenstvu. Ekipa je počela da igra mnogo bolje. Neke povrede su nas poremetile, ostajali smo bez važnih igrača. U drugoj fazi smo igrali mnogo bolje, osim protiv Augsburga", dodao je Drulović.

On se ponovo osvrnuo na taj meč protiv Augsburga.

"Nama je bilo najteže, želeli smo uspeh, ali to je fudbal. Porazi su deo fudbala. Možda mi u Srbiji preterujemo i sve shvatamo tragično. Napravili smo tragediju iako je to samo jedan fudbalski poraz. Teško nam je palo, ali život ide dalje", rekao je Drulović.

Bez obzira da li će i na proleće biti trener Partizana ili ne, Drulović je kazao da su ekipi potrebna pojačanja na pozicijama centralnog beka i zadnjeg veznog. Dan posle utakmice sa Borcem igrači Partizana odlaze na odmor, a okupljanje za nastavak sezone zakazano je za 14. januar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve