Nova vest
Fudbal

Petak, 11.12.2015.

01:05

Brašanac: Propustili smo istorijsku šansu

Fudbaler Partizana Darko Brašanac ocenio je da je njegov tim propustio istorijsku šansu da se plasira u šesnaestinu finala Lige Evropa porazom od Augsburga.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Šampion Srbije je u odlučujućoj utakmici grupne faze na svom terenu poražen od Augsburga i tako je zauzeo treće mesto u svojoj grupi.

“Neverovatna utakmica. Mislim da smo prvo poluvreme igrali onako kako smo hteli, bar prvih 45 minuta, pošto smo gol primili u 46. Došao je taj pad koncentracije, šta je, primili gol iz prekida iako smo veći deo treninga posvetili prekidima”, rekao je vidno utučeni Brašanac.

Partizan je imao nekoliko vrlo dobrih šansi, uključujući i onu kada je Brašanac sam izašao pred golmana.

Mogli smo i tako da prođemo, ali ne znam...Teški dani su pred nama, definitivno. Ovakva šansa se ukazuje jednom u deset godina, najgore mi je što smo imali istorijsku šansu”, rekao je Brašanac.

Novinari su primetili da je mogao da padne kada je imao svoju šansu, jer je pored njega bio defanzivac Augsburga.

To su me svi pitali. Osetio sam ga jedino pri šutu, tu mi je zasmetao. Nisam osetio u toj meri kao protiv Steaue. Da je tako bilo, pao bih. Mogao sam ja tada da rešim, a mogli smo i ranije, ali sad je smešno o tome pričati. Imali smo istorijsku šansu”, rekao je Brašanac.

Golman Živko Živković rekao je da je njegov tim sve držao u svojim rukama.

Izuzetno težak i bolan poraz, pogotovo jer smo igrali kod kuće pred svojim navijačima. Imali smo sve u svojim rukama i nogama. I u drugom poluvremenu smo propustili dve-tri dobre prilike. Ali, to je nepisano pravilo jer kazna uvek stiže posle propuštenih prilika”, rekao je Živković, “Tokom skoro cele utakmice smo odigrali dobro, dobro smo držali liniju, ali usledio je pad koncentracije u finišu. Neshvatljivo mi je to, nemam drugi komentar”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve