Nova vest
Fudbal

Petak, 11.12.2015.

00:48

Drulović: Moj status se zna

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je da se nije pojavio na konferenciji za medije posle utakmice sa Augsburgom jer je imao sastanak sa Ivicom Ilievim.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsportphoto

'Crno-beli' su u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope poraženi sa 3:1 od Augsburga i tako su završili takmičenje u Evropi ove sezone.

Drulović je potom na konferenciju poslao svog pomoćnika Luisa Dijoga Kampoša, dok su novinari trenera šampiona Srbije uhvatili praktično na prepad.

"Posle utakmice sam imao sastanak sa sportskim direktorom jer moramo da vidimo kako da podignemo ekipu", rekao je Drulović, dodavši da tu misli na poslednja dva kola Superlige Srbije.

Cela uprava Partizana podnela je ostavku posle eliminacije iz Lige Evrope, a Drulović je istakao da on ima ugovor do kraja sezone i da se njegov ostanak ne dovodi u pitanje.

"Pričali smo kako da podignemo ekipu. Moj status se zna, ja sa Partizanom imam ugovor do kraja sezone. Došao sam u veoma teškom trenutku i trudimo se da napravimo dobre rezultate", istakao je Drulović.

Drulović je takođe istakao da njegova ekipa nije zaslužila da ispadne iz Lige Evrope.

Svi smo mnogo tužni jer mislim da prema pruženoj igri nismo zaslužili ovakav kraj u Ligi Evrop. Odigrali smo fantastično prvo poluvreme i onda smo imali nesreću da primimo gol u nadoknadi vremena. Nismo smeli to da dozvolimo jer smo znali da su mnogo jaki u prekidima. Isto tako nismo smeli da dopustimo da primimo gol na početku drugog poluvremena. Posle toga je usledilo i isključenje i završnica, a mi smo u međuvremenu imali tri-četiri šanse iz kojih smo morali da postignemo golove. Takvi promašaji u ovakvim utakmicama ne smeju da se dešavaju”, naglasio je Drulović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve